23-05-09

VIP

VIP

Op de website van de 20 Km door Brussel vindt u links een keuzemenu, met onderaan de thumb VIP.  Als je daarop klikt krijgt u een pagina met koppen van misdadigers, het lijkt wel een opsporingsaffiche van de Baader-Meinhof-Groep. Of de Bende van Nijvel. 

Goh, de Bende van Nijvel.  Hoe zou het daarmee zijn?  Met het onderzoek bedoel ik.  Dat is toch onwaarschijnlijk dat dat niet opgelost geraakt.

Anderzijds mag het geen verbazing wekken dat ze die niet vinden, want ooit heeft de politie van Antwerpen (uw vriend) het gepresteerd om de elektronische identiteitskaart (die mijn oudste zoon op de bus was kwijtgespeeld) aan de verkeerde persoon terug te bezorgen!!  Ongelogen!

Ze hadden de naam, het adres, foto, rijksregisternummer, geboortedatum, enfin alle gegevens die je kan dromen, en ze vinden mijn zoon niet!!!

Maar je moet maar eens geflitst worden aan 32 per uur in zone 30.  Dan vinden ze je wel.

Daar wordt ik dus razend van.  Ik reed volgens hun toestel 38 km per uur , misdadig snel (Usain Bolt spurt sneller), ik weet het.  Correctie apparatuur 6 km, dus reed ik nog 32 per uur.  50 Euro boete.  50 lappen!

En de verzuurde purist zal zeggen: je reed 38.  Neen, 32.  Als zij hun apparatuur niet vertrouwen, daar kan ik niks aan doen.  50 lappen!

Waar waren we trouwens.

Ach ja, dus de thumb Vip op de website van de 20 Km door Brussel.

Het zijn de VIPs van de 20 Km door Brussel. 

Zij hebben alle edities meegelopen. 

2009 wordt de 30ste editie, dus echt jongelingen staan er niet bij.  Enkele zien er zelfs overdreven oud uit.  Met alle respect natuurlijk.

De Vips krijgen voordelen die voor de modale loper niet zijn weggelegd. 

Zo  kregen ze  een paar edities geleden allemaal een T-shirt met opdruk VIP en mochten ze mee helemaal vooraan starten. 

Ze werden quasi allemaal onder de voet gelopen.  Wellicht een poging van de organisatie om van die lastige Vips af te komen.

OK, ok, ok, het is al goed, ik geef het toe, ik ben stikjaloers op hun statuut van VIP.  Ik ben geen VIP en zal nooit alle edities op mijn naam kunnen schrijven.  Stikjaloers!

Daarom broedde ik enkele jaren geleden op een snood plan.

Ik zou VIP worden van de in 2003 nieuw in het leven geroepen Brussels City Run, een halve marathon door Brussel. Met start en aankomst op de Heizel.

Ik was er editie 2003, ik was er editie 2004.  Ik was goed op weg om een VIP te worden.  Hell, ik was een VIP.

De wedstrijd werd opgedoekt na editie 2004.  Het tweede Heizeldrama als het ware.

16:51 Gepost door Mark in 20 Km door Brussel, Lopen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 20 km door brussel |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.